2015-2016 sezonunda 1. Amatör Lig’i Birinci olarak tamamlayan Ezine Spor futbol takımı yeni sezon için sahaya indi. Yöneticiler yeni sezon için gerekli çalışmaları yaptılar. Ezine Spor futbol takımı yenilenmiş haliyle yöneticilerle ilk toplantısını yaptı. Çolpan Halı Sahadaki ilk toplantıya Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Kulüp Başkanı Mehmet Akyün, Antrenör Fadıl Kurt ve futbolcular katıldı.
 
Sezonun ilk buluşmasında yeni futbolcular kendisini tanıttı. Kulüp Başkanı Mehmet Akyün, bu senede şampiyonluk için iddialı olduklarını belirterek Ezinespor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak istediklerinin belirtti. Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ise Ezinespor’un yükselen bir değer haline geldiğini, yeni saha ve yeni takımla hep birlikte başarılı olacaklarını ifade etti. Toplantı futbol sahasının gezilmesi ve futbolculara tatlı ikramı ile tamamlandı.
 
Toplantının ardından Ezinespor futbol takımı ilk çalışmasını yaptı. Antrenör Fadıl Kurt idaresinde ilk antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri halinde geçti. İlk antrenman yöneticiler ve taraftarlar tarafından takip edildi. Takıma alınması düşünülen siyahi futbolcular ilk antrenmanın gözdesi oldu. Ezinespor’un yeni sahada yaptığı ilk çalışma büyük bir keyifle tamamlandı.
 


Kaynak: Haber Merkezi