AK Parti Biga il, ilçe ve belde başkanları AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turanı ziyaret etti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile özel olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüştüler.
AK Parti Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Kara Biga Belediye Başkanı Ahmet Elbi Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çekildi.
Belediye başkanları görüşmelerin ardından beldelerine doğal gazın geleceğini sosyal medya hesaplarından açıkladılar.

Doğalgaz 2022’de Geyiklimizde faal olacak
AK Parti Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu sosyal medya hesabından, “Cumhurbaşkanımızı Gurup toplantısı ardından ziyaret ettik. EPDK Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz dan doğalgaz çalışmaları ile İlgili bilgi aldık Doğalgaz 2022 de Geyiklimizde faal olacak müjdesini aldık. Gurup başkanvekilimiz Bülent Turan beye Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu hanımefendiye ilgilerinden dolayı Geyikli adına teşekkür ediyorum” dedi.

2022'de Doğalgazın Beldemize Verileceği Müjdesini Aldık
AK Parti Karabiga Belediyesi Başkanı Ahmet Elbi, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısının ardından bir görüşme gerçekleştirdik. Kara Biga’mızın ihtiyaçlarını, refah düzeyinin artması için gerekli olan projeleri ve halihazırda devam eden projeleri kendilerine sunduk, destek sözü aldık. Ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanımız Mustafa Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek Karabiga'mızın doğalgaz süreci hakkında istişare ettik. Doğalgaz sürecinin Karabiga için 2020 yatırım planına alındığı, 2021'de ilk kazmanın vurulacağı ve 2022'de doğalgazın beldemize verileceği müjdesini aldık. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Grup Başkanvekilimiz Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum. Daha refah ve yaşanılabilir bir Karabiga için hep birlikte çalışmaya durmadan devam edeceğiz” diye sosyal medya hesabında yer verdi.

Damla Şener Okdaş