Başkan Yılmaz’ın mesaiye geç başladığını belirterek işlerinin zamanında yapılmadığı ve adada işlerin yolunda gitmediğini belirtiyor.
 
Türkiye’nin köyü olmayan tek ilçesi Bozcaada. Hemen her mevsim ada turistlerle dolup taşıyor. Doğası, denizi, havası, kültürü ve tarihi yapıları ile dikkat çeken ada, yaşanabilecek yerlerin başında geliyor. Son zamanlarda doğa yapısının bozulup yapılaşmalara ve ranta açılması ile dikkat çekiyor. Bu konuda ada halkının şikayetleri sık sık dile getiriliyor. Çok az nüfusu olan ada halkının artık başka bir sorunu daha var. İki dönemdir adada belediye başkanı olan CHP’li Hakan Can Yılmaz, artık adalıların istemediği başkan konumuna geldi.

PERSONEL DE GEÇ GELİYOR
Başkan Yılmaz’ın belediyeye sık sık geç gelmesi adalıları isyan noktasına getirdi. Belediyeye giden vatandaşlar başkan olmadığı için işlerini zamanında yapamıyor. Bu durumla karşılaşan vatandaşlar, belediyede başkanın gelmesini bekliyor. Başkanın geç gelmesi, personele de yansıdığı belirtiliyor. Başkan gibi personelin bir kısmının da belediyede geç mesaiye başladığı ifade ediliyor.

İŞLER AKSIYOR
Personelin de geç gelmesi işleri tıkanma noktasına getiriyor. Başkan makamına oturduktan sonra kendisini bekleyen vatandaşlarla görüşüyor. Bu süre uzayınca imzaların geciktiği ifade ediliyor. Durum bu şekilde devam edince adada belediye ile ilgili işlerin tıkandığı belirtiliyor. Bu duruma artık CHP’lilerin de isyan ettiği öğrenildi. Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, başkanın ne zaman belediyeye geldiğinin kameralarda belli olduğunun ve bunun araştırılması gerektiğini dile getiriyor. 

Mehmet Güler