Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Çalışan Gazeteciler Günü olması nedeniyle basın çalışanlarıyla bir araya geldiler. Gazeteciler ile bir araya gelen Çanakkale Kampüsü Yönetim Kurulu Bahçeşehir Koleji hakkında bilgi verildi.

Kampüsün yemekhane bölümünde verilen kahvaltıda Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Müdürü Ebru Doğan kolej hakkında bilgi vererek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yapacakları çalışma hakkında bilgi veren Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Müdürü Ebru Doğan, “ Öncelikle gazeteci arkadaşlarıma hoş geldin diyorum. Gününüz kutlu olsun bu sebeple hep birlikte toplanalım istedik. Hem birlikte Çanakkale’de birbirimizi tanıyalım hem de okulumuzdan bahsedelim. Şu an 128 tane kampüsümüzün içinde ki en büyük okulumuzdasınız.  Çanakkale’de eğitimin lideri olan bir kampüste kampüs müdürü olmaktan değerli yönetici arkadaşlarım ile birlikte büyük bir gurur duyuyorum. Sizlerle birlikte süreç içinde Çanakkale’de büyük işler yapacağız. Eğitimde çok fazla adımızı duyacaksınız. Çünkü Türkiye’de lider bir kurumun başında hep birlikte çok güzel projeler ile karşınıza çıkacağımızdan biz eminiz zaten süreç içinde sizinle paylaşıyor olacağız” dedi.

Damla Şener Okdaş