Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen kahvaltıya Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve çok sayıda gazeteci katıldı. Kahvaltının ardından gazetecilerle sohbet eden Vali Tavlı, günü anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi.

Vali Orhan Tavlı yaptığı konuşmada, “2020 yılında hep birlikte hayırlı seneler olmasını temenni ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Sevdiklerinizle 2020 yılında sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum. 2019 yılını sizlerle birlikte verimli bir yıl olarak tamamladık. 2018 Troya Yılı’nda sizlerle birlikte başlattığımız çalışmalar, Troya Müzesi ile ilgili olsun, altyapı-üstyapı çalışmaları ile ilgili olsun sizlerin büyük katkıları oldu. Sizlerin katkılarıyla Troya Yılı’nın bereketi 2019 yılına, 2020 yılına ulaştı. Hep birlikte yapılan çalışmalarda emeğiniz var. Huzurlarınızda sizlere teşekkürlerimi ve
şükranlarımı ifade ediyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Muzaffer Cirtel