Yağlı boya resim yaparak kişisel sergisini açan Nuran Barcınlı, İstanbul’da özel bir galerinin düzenlemiş olduğu karma resim sergisine yaptığı yağlı boya resim çalışmaları ile katılarak Çanakkale’yi temsil etti. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen 27 sanatçı arasında yer aldı.
Çanakkale’yi temsil etmekten gurur duyduğunu ve çalışmalarında Truva Tarihinden esinlenerek yaptığını dile getiren ressam Nuran Barcınlı, yaptığı resimlerin beğenildiğini dile getirdi.

İstanbul’da ki özel bir galeride karma sergi içinde yer almaktan ve Çanakkale’yi temsil etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden ressam Barcınlı, “Nişantaşı’nda özel bir galerinin yapmış olduğu karma sergiye katıldım. Bu sergiye katılarak kendimi kanıtlamak istedim. Resimlerimi beğendiler davet ettiler. Bir kurulan geçti bilir kişiler onayladı ve davet ettiler. İnsanlar katıldığım karma sergide ki resimlerimi çok başarılı buldular. Çanakkale’den geldiğimi öğrenince çok memnun oldular. Düzenlenen sergi 10 gün sürdü. Ben olumlu sonuçlar aldım. Davet ederlerse tekrar katılmayı da düşünüyorum” dedi.

Damla Şener Okdaş