Her gün farklı bir etkinliğe imza atarak öğrenmeyi sınıflarda değil yaşamın içinde gerçekleştiren Gökçeada Burhanettin Kurt Anaokulu öğrencileri bugün de Gökçeada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gastronomi Atölyesinde pizza yaptılar.

Bir gün önce İmroz Müzik’i ziyaret ederek enstrümanları yakından tanırken diğer bir sınıf ise GESTAŞ gemilerinden birini ziyaret ederek detaylı bilgi aldı. Bugünde 5 yaş grubu minikler Gökçeada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gastronomi Atölyesinde pizza yaptılar. Gökçeada Mesleki ve Teknik Lisesinin geçtiğimiz günlerde öğretmen arkadaşlar için başlayan ama yoğun talep olması nedeniyle dışarı da açılan öğle yemeği programına devam eden Gastronomi Bölümünü ziyaret eden 5 yaş grubu miniklerimiz yaptıkları pizzalar bir yana beceri ve çalışkanlıkları ile alkış aldılar. 2 okulun birlikte gerçekleştirdiği etkinlik ile miniklerimizin yaşayarak öğrenmesi konusunda farkındalık yaratıldı.

Gökçeada Burhanettin Kurt Anaokulu Müdiresi Duygu Tohumcu, “Gezerek öğrenmeyi, keşfetmeyi,  denemeyi sevdiğimiz için Gökçeada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gastronomi atölyesindeydik. Bizi yardımcı olan şeflerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte çok lezzetli pizzalar yaptık ve afiyetle yedik. Bizi
ağırlayan değerli öğretmenlerimize ve şeflerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Damla Şener Okdaş