Ünlü sanatçı Haluk Levent'in kurucusu olduğu ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için mücadele eden AHBAP platformundan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğlenceli Projeler Topluluğu’na destek.

Anadolu Rock’un önemli temsilcilerinden olan Haluk Levent kurduğu Ahbap platformuyla ihtiyaç sahiplerine  ülke genelinde yardımcı oluyor. Bu zaman kadar birçok kişiye yardımda bulunan platform, Çanakkale’de de faaliyetlerine devam ediyor. ‘COMUTALKS’ adı altında  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğlenceli Projeler Topluluğu (EPTO) tarafından oluşturulan ve bilgilendirici, eğlenceli çalışmalara imza adan topluluk, projeleri için Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in kurduğu Ahbap platformundan yardım istedi. Yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Levent, durumu hemen Ahbap Çanakkale’ye bildirdi. Bu talep üzerine hayırsever bir kişi tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğlenceli Projeler Topluluğu’nun destek talepleri karşılandı.
Yaşanan bu sevindirici haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü şarkıcı Haluk Levent, “Ahbaplar tiyatronun, sanatın, öğrenci organizasyonlarının yanında olacak  her zaman” ifadelerini kullandı.
 
Arzu Baladur