Tiyatro Troya ekibi tarafından 21 Aralık Cumartesi günü Ticaret Sanayi Odası İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda 3-11 yaş arası çocuklar için ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ isimli çocuk tiyatrosu sahne alacak.

Konferans Salonu’nda saat 12.00,13.30,15.00 ve 16.30 saatlerinde dört seans olmak üzere 45 dakika sürecek. Yapılan tiyatro oyunu ile çocuklara kimseyi hor görmemeleri, farklılıklardan dolayı kimseyi aşağılamaması gerektiği gibi mesajları müzikal bir şekilde anlatmak hedefleniyor.
Sahnelenecek tiyatro hakkında bilgi veren Tiyatro Troya Genel Sanat Yönetmeni Rıfat Avcı, “Bu hafta sonu 21 Aralık Cumartesi günü Ticaret ve Sanayi Odası İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ adlı çocuk tiyatrosu var. 3-11 yaş arasına hitap ediyor. Oyun 45 dakika sürüyor. Özenerek hazırladığımız güzel bir gösteri bu ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ masalının gündeme alınmış halidir. Çocuklara ayrımcılık yapmamaları,  kimseyi hor görmemeleri, farklılıklarımızdan dolayı kimseyi aşağılamaması gerektiği gibi mesajları olan olduğu gibi kabul etmeyi aşılayan bir tiyatro oyunudur. Müzikli, danslı bir çocuk tiyatrosu olacak. Haftaya da bir çocuk oyunumuz olacak. 29 Aralık Pazar günü Ticaret ve Sanayi Odası İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda olacak. Biz her hafta olabildiğince Çanakkale’de tiyatro oynamaya çalışıyoruz. Yeni yıldan itibaren yetişkin oyunlarımız da olacak. Çanakkale’nin tiyatrosu olduğumuz için biraz daha özen gösterip, daha iyi oyunlar daha şık gösteriler yapmaya çalışıyoruz. Biz Çanakkale merkezde 19 yıldır tiyatro konusunda eğitim veriyoruz. Çanakkale’de ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ son kez yapıyoruz. Bir daha tekrarı olmayacak. 21 Aralık Cumartesi günü toplam dört seans olacak. Başlama saatleri saat 12.00, 13.30, 15.00 ve 16.30’da olacak ve oyun süresi 45 dakika olacak. Bilet fiyatımız ise 15 TL olarak satıyor” dedi.

Damla Şener Okdaş