Gökçeadaspor son günlerde yaşadığı sorunları devre arasında yapacağı kongre ile aşmayı planlıyor. Kongre kararını Gökçeada spor Başkanı Selim Gülsün yaptığı açıklama ile belirtti. Gökçeada spor A takımının deplasmanda oynayacağı maça ekonomik nedenlerden dolayı çıkmama kararı aldı. Çıkmama kararının nedenini Başkan Gülsün’e, Yenice spora karşı 2-1 kazanılan Masterler maçı sonrası açıklamalarda bulundu.  

Ustalar Liginde liderliğe oynayan Yenice spor Gökçeada’ya geldi. Teknik direktör Metin Avcı ile sahaya çıkan “Gökçeada spor Masterler” izleyenleri şaşırttı ve Ömer Şahin’in attığı gol ile ilk yarıyı 1-1 beraberlikle bitiriyor. Ömer Şahin’in attığı ikinci gol bile maçı Yenicespor’un galip bitireceği yönündeki kanıları değiştirmedi. Son dakikalarda kaçırdığımız fırsatları da değerlendirsek fark atacağımız maç 2-1 galibiyetimizle son buldu.
Gökçeadaspor A takımının sahaya çıkmamasının ekonomik nedenlerden olduğunu ifade eden Gökçeadaspor Başkanı Selim Gülsün, “Gökçeadaspor Masterler takımını ilk önce tebrik ediyorum. A takımımızın maça çıkmamasının sebebi de bütçemizin yetmemesi belli arkadaşlar hariç A takımın destek vermediği için bizi zor durumda bıraktı. Maddi durumdan dolayı bu hafta son iki hafta kaldı ondan dolayı bütçemiz yetmediğinden dolayı takımı çıkaramadık. Son maç haftaya burada iyi kötü takımı burada çıkaracağız. İlk yarı bittikten sonra kongreye gideceğiz. Adada istekli olan biri kongreye gelsin takıma sahip çıksın. Ya da Gökçeada’nın adını bir tık öne çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yaparız. Oynayan takıma üzüldüm. Destek verilecek dendi kimse yanımda olmadı. Gökçeadalı olarak büyük üzüntülüyüm. Bütçemiz yetmediğinden dolayı bu hafta takımı çıkaramadık” dedi.

Damla Şener Okdaş