Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ile 2020 yılında yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kahraman ve Semih Toprak ile Genel Sekreter Sema Sandal, 5 no’lu Meslek Komite Başkanı Emre Altındal, 7 no’lu Meslek Komite Başkanı Ersin Vural, 8 no’lu Meslek Komite Başkanı Kaan Şavlı, 9 no’lu Meslek Komite Başkanı Yasin Başaran, 11 no’lu Meslek Komite Başkanı Ercan Döner, 12 no’lu Meslek Komite Başkanı Mehmet Ali Uzkuç, 16 no’lu Meslek Komite Başkanı Armağan Aydeğer, 19 no’lu Meslek Komite Başkanı Özgür Erbil, 21 no’lu Meslek Komite Başkanı Hüseyin Şen hazır bulundu.
 
ÇTSO Komite Başkanları toplantısında, Oda tarafından 2019 yılında gerçekleştirilen ve 2020 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Odamızın 21 Meslek Komitesi bulunuyor. İlimizin öncelikli sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlerinde ulusal ve uluslararası piyasalarda rekabet güçlerini arttırmak, marka bilinirliklerini kurumsal kapasitelerini geliştirmek üzere projeler yürütüyor ve uluslararası pazarlara ulaşmalarında destek oluyoruz. Bu aşamada tüm üyelerimizden bağlı oldukları Meslek Komiteleri aracılığı ile ticari faaliyetleri hakkında talep, öneri ve şikayetlerini Yönetim Kurulumuza iletmek üzere Odamızın ilgili birimleriyle irtibatta olmalarını rica ediyorum. Yönetim Kurulu olarak, Meslek Komitelerimiz aracılığı ile Odamız iletilen tüm talepleri değerlendiriyor ve gerekli çalışmaları derhal başlatıyoruz. Üyelerimizin önündeki bürokratik engelleri kaldırmak üzere muhatabı olan kurum ve kuruluşlara taleplerimizi yazılı olarak iletiyor ve takipçisi oluyoruz” dedi.
 
Başkan Semizoğlu toplantının sonunda, Meslek Komite başkanlarının çalışmalarla ilgili görüş, öneri ve taleplerini alarak, 2020 yılının tüm iş insanlarına sağlık, huzur ve bereketli kazançlar getirmesini diledi.


Kaynak: Haber Merkezi