Çanakkale’de yeni açılacak olan Bigfoot Country kafe eğlenceli bir tasarımla ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayıyor. Kafeye gelen konuklara dağ evinde konaklatıyormuş hissi vermek istediklerini dile getiren Bigfoot Country kafe sahibi Barış Zengin, “Tamamen ahşap ağırlıklı olacak. Aslında maceraperest bir kafe olacak. Eğlenceli bir konsept olduğunu düşünüyorum. Gelen konuklarımıza dağ evinde konaklatıyormuş hissi yaratacağız” dedi.
Çok kısa bir süre içinde müşterilerine kavuşmak istediklerini ve dünya kahvelerini nitelikli ve kaliteyle misafirlerini ağırlamak isteyen Barış Zengin, Çanakkale’de farklı bir işletme açmaktan heyecan duyduklarını dile getirdi.

Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Barış Zengin, “1992 yılından beri Çanakkale’de yaşıyorum. Ortaokul ve liseden sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun olup farklı bir şehirde iş hayatına atıldığım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Sektör değiştirip akrabalarımla kordona Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisini getirdik. Hayalimi gerçekleştirmek adına oradan ayrıldım ve yeni bir yola çıktım. Markanın patentini alıp yarattığım konsepti geliştirmeye çalıştığım farklı tatlarla karşınıza çıkacağız. Özellikle şubeleşmek adına tecrübeler edineceğiz. Marka olarak büyümek istiyoruz” dedi.

Mehmet Kuzey