5-9 Eylül tarihleri arasında Danimarka’nın Svendborg şehrinde yapılan Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) 32. Zıpkınla Balık Avı Avrupa-Afrika Şampiyonası’nda ülkemizi Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı temsil etti. Zıpkınla balık avı spor branşında Türkiye, tarihindeki ilk uluslararası madalyasını aldı.
17-21 Eylül 2020 tarihinde İtalya'da yapılacak olan CMAS-Zıpkınla Balıkavı Dünya Şampiyonası için Gökçeada’da kamp yapan milli oyuncular Gökçeada Belediye Başkanı’nı ziyaret etti. Gökçeada Belediye Başkanı Çetin sosyal medya hesabında bilgi verdi.
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, “ürkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun düzenlediği 2020 yılı faaliyet programı kapsamında 17-21 Eylül 2020 tarihinde İtalya'da yapılacak olan CMAS-Zıpkınla Balıkavı Dünya Şampiyonası için adamızda kamp yapan sporcularımızı ağırladık. Kendileriyle kamp programı ve Zıpkınla Balıkavı konularında sohbet ettik. Ziyaretleri ve sıcak sohbetleri için çok teşekkür ederim. Sporcularımıza İtalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda başarılar diler, daima onların yanlarında olduğumuzu da belirtmek isterim” dedi.

Damla Şener Okdaş