Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Gökçeada Belediyesi bünyesinde kurulması son aşamaya gelen kadın ve çocuk atölyesi 15 gün içinde hizmet vermeye başlayacak. Gökçeada’da kış ayında hareketlilik olmadığı için Kadın ve çocuk atölyesi kurularak kadın ve çocukların daha çok sosyalleşmesi amaçlanıyor. Yiğit Gül Öksüz Caddesi Değirmen Tepesi içinde yapılacak.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği atölyelerde yoga, zumba, pilates gibi eğitici ve öğretici ortamlar yer alacak. Çocuklar de birbirinden farklı programlar yapılacak.
Yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen ve 15 gün içinde faaliyete gireceğini dile getiren Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin,  “Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz atölyelerimizin tamamlanması için son dokunuşları yapıyoruz. 15 gün içerisinde yoga eğitimleriyle start vereceğimiz atölyelerimizde hem kadınlarımıza hem de çocuklarımıza yönelik faydalı projeler geliştirme hedeflerimiz var. Gökçeada’mızda durağan geçen kış mevsiminde kadın ve çocuk atölyelerimiz daha çok sosyalleşen, eğitici ve öğretici ortamlar sunan bir etkinlik merkezi haline gelecek” dedi.

Damla Şener Okdaş