Afet ve Acil Yönetim (AFAD) İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Levent Yılmaz’ın yerine AFAD İstanbul İl Müdürü İbrahim Tarı getirildi.

Levent Yılmaz, AFAD Çanakkale İl Müdürlüğü görevine 2016 yılında atandı.  1971 yılında Çanakkale'de doğan Levent Yılmaz, ön lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İİBF Sosyal Bilimler yaptı. Lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde ve yüksek lisansını da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Daha önce Denizcilik Müsteşarlığı bünyesinde Ayvalık Liman Başkanlığı'nı yürüten Yılmaz, 2012 yılından bu yana da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde Sivil Savunma, İKOS, İKİS ve Yatırım Proje birimlerinde amir ve sorumlu olarak çalıştı. 3 yıldan fazladır AFAD Çanakkale İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Levent Yılmaz’ın yerine İstanbul AFAD Müdürü İbrahim Tarı getirildi.

İBRAHİM TARI KİMDİR
İbrahim Tarı, 07.11.1958 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Aydın’da tamamlayan İbrahim Tarı Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur ve halen İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Ana Bilim dalında İnsan Kaynakları yüksek lisansı öğrencisidir. 28.01.1983 tarihinde Sivil Savunma Memuru olarak memuriyete başlayan İbrahim TARI Sivil Savunma Genel Müdürlüğünün çeşitli kademelerinde 27.09.2009 tarihine kadar görev yapmıştır. 28.09.2009 – 10.11.2016 tarihleri arasında Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapmış olup 11.11.2016 tarihinden itibaren İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.
Bünyamin Nami Tonka