Vali Orhan Tavlı, Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Hakan Mumcuoğlu ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu’nu makamında kabul etti.

Biga ilçesi İl Genel Meclis Üyesi Bülent Korkmaz’ın da bulunduğu ziyarette Vali Orhan Tavlı, Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Hakan Mumcuoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Güzelyalı Karanlık Liman- Kumkale Troya bağlantı yolunda çevre düzenleme projesi kapsamında yol güzergâhının aydınlatılması, seyir terasları, bisiklet yolu, çevre düzenlemelerinin yapılması ve günübirlik kullanım alanları oluşturulması ile Yeniköy Plajında devam eden çalışmalar ve Biga ilçesinde Biga Kaymakamlığıyla birlikte yapılan Nilüfer Gölü ile ilgili çalışmaların görüşüldüğü ziyarette,  Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı işbirliği ile yapılacak çalışmalar da ele alındı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali Orhan Tavlı, Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Hakan Mumcuoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.


Kaynak: Haber Merkezi