Kazı Kazandan 10 bin TL çıktı
Milli Piyango’ya bağlı olarak 5 aydır seyyar bayilik yapan Milli Piyangocu Rahmi Alay’ın sattığı kazı kazan kartlarından alan bir müşterisine 10 bin TL çıktı. Müşterisi ile fotoğraf çekilip tezgahına fotoğrafını astı. Piyangocu Rahmi Alay “Kadın müşterim kazıdı karttan 10 bin TL çıktığını söyledi. İlk ben de inanamadım şaşırdım kartı gösterdi. Kendisi adına çok mutlu oldum” dedi.
Kordon boyunda seyyar satıcı olarak çalışan Rahmi Alay 5 aydır seyyar satıcılık yaparak geçinimi sağlıyor. İşini severek yapan ve 10 bin TL kadın müşterisine çıktığında kendisine çıkmış gibi sevinen Alay, şaşkınlığını gizleyemedi.

PİYANGOCU BİLE ŞAŞIRDI
Kendisine çıkmış gibi çok sevindiğini ve kart sahibinin ihtiyacı olduğunu dile getiren seyyar satıcı Rahmi Alay, “Ben bu işe yeni başladım. Yaklaşık 5 aydır yapıyorum. Evden dışarı çıktım ve satış yerime geldim. Bir kadına sattığım kazı kazandan 10 bin TL çıktı. Ben daha çok mutlu oldum. İzin aldım fotoğrafını çektim. Gerçekten çok mutlu oldum hanımefendi adına da sevindim. Hem de ihtiyacı varmış, benden de çıkması beni daha mutlu ediyor.  Hanımefendi kazandım dedi ben inanamadım. Kartına baktık gerçekten 10 bin TL çok şaşırdık. Kazı kazanda altı tane rakam var üç tanesinin tutması gerekiyor. 2 TL’den 200 bin TL’ye kadar kazanma şansı var” dedi.

Damla Şener Okdaş