Sezon başlamadan dostluk maçı olarak organize edilen maç için adaya gelen konuklar 90 dakika haricinde çok iyi ağırlanarak dostluklar pekiştirildi. Gol Maçın bitmesi ile birlikte dostluk görüntüleri ortaya çıktı.
Maça İsmail Yavaşça, Savaş Kurt, Oğuzhan Aşçı, Hüseyin Sacı, Barış Aksoy, İlhan Gürler, Hakan işli, Mikail Akbulut Hüseyin Alagan, Emre Altay, Mert Kocaoğlu 11’i ile maça başlayan Gökçeadaspor’da maç içinde yapılan değişiklikler ile Ronay Akmugan, Erhan Özdemir, Ahmet Akmugan, İlker Kazancı, Hazer Aydoğmuş, Abdullah Canki, Burak Arslan, Davut Taylan, Muhammet Ali Kurt, Furkan Ciner, Onur Çatalkaya, Batuhan Aslan ve Vasiliki Yorgiu’de maç içinde görev aldı.
Maçın başından sonuna üstün oynayan Gökçeadaspor rakibini 8-1 mağlup etti. Hüseyin Alagan ile açılan gol perdesi İlhan Güder’in 2 golü ile 3-0' taşınırken, Hakan İşli ve Mikail Akbulut’un golleri ile ilk yarı skorunu belirlemişti.  İkinci yarıya Hakan İşli’nin gölüyle başlayan Gökçeadaspor, oyuna sonradan giren Davut Taylan’ın 2 golü ile 8-0 olmuştu. Maçın sonlarına doğru gelen rakip takımın golü ile de maç 8-1 sona erdi.

Damla Şener Okdaş