Gökçeada Belediyesi ‘Barınaktan köpek sahiplenmek hayatınızda yaptığınız en güzel şey olabilir’ sözüyle hareket ederek barınaktan av köpeği sahiplendi. Belediye binası önünde köpek kulübesi yerleştirildi. Başkan Çetin, Gökçeada bulunan kurumlardan barınağımızdan hayvan sahiplenmesini hayvan sahiplenen kurumlara bedava yaşam kulübesi vereceğini anlattı.
Gökçeada Belediyesi Başkanı Ünal Çetin’de sosyal medya hesabında Gökçeada Belediyesi’ne barınaktan köpek sahiplendiğini duyurdu. Köpeğin adına Ateş ismini koyduklarını dile getirdi.
Başkan Çetin sosyal medya hesabında ise, “Barınaktan köpek sahiplenmek hayatınızda yaptığınız en güzel şey olabilir. Biz de bugün bu konuda örnek olmak adına Gökçeada Belediyesi olarak barınağımızdan bir köpeğimizi sahiplendik; ismi Ateş. Onun tüm bakımlarını ve ihtiyaçlarını belediyemiz olarak biz karşılayacağız. Gökçeada’mızda bulunan kurumlardan da isteğimiz sizlerin de barınağımızdan bir hayvan sahiplenmeniz. Göstereceğiniz bu örnek davranışla sahipleneceğiniz can dostumuzun yaşam kulübesi de bizden kurumlara hediye” dedi.

İbrahim Akın Kazancı