Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği olarak CHP ve Saadet Partisi İl ve merkez ilçe başkanlarını ziyaret ederek 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 13.00 de Cumhuriyet Meydanında Gönül Boran Özüpak'ın da katılımıyla gerçekleştirecekleri dernek açılışına davet etti.
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Murat Çağlayan, “22 Temmuz tarihinde dernek onayımızı aldıktan sonra hızla çalışmalarımıza başladık.  Bu bağlamda üye sayımızı artırmak için İskele Meydanı’nda stantlar kurduk.  13 Ekim Pazar günü de, ilimiz Çan İlçesinde stant kuracağız.  Ofisimize yakın bir nokta olan Cumhuriyet Meydanı’nda 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 13.00 de, Genel Başkan Gönül Boran Özüpak'ın da katılımıyla da dernek açılışımızı gerçekleştireceğiz. İstanbul’daki dernek üyelerimizde açılışımızda yer alacak. Bu kapsamda, Çanakkale’de medya gruplarını siyasi partileri ve sendikaları ziyaret ediyor, açılışımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
ÇALIŞMAYI TAKİP EDİYORUZ
Konuşmasına devam eden Başkan Çağlayan, “ “Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin başkanlığında başlatılan bir çalışma var. Bu çalışmayı takip ediyoruz.  8 Eylül 1999 öncesinden emeklilikte yaşa takılanların gasp edilen haklarını, yeni mağduriyetler yaratılmadan iadesi konusunda  mücadelemize devam ediyoruz” dedi.
Muzaffer Cirtel