AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın girişimleri ile Yaklaşık bir yıl kadar zaman önce İstanbul Esenyurt Belediyesi'nin katkılarıyla başlayan ‘Lapseki Şehitler Camii’ tamamlanarak ibadete açıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü ibadete açılan ‘Şehitler Camii’ her gün vakit namazlarında dolup taşıyor. Mimari özelliği ile 366 metrekare alan üzerine kurulan İskele Şehitler Camii, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz; "Şunu özellikle söylemek isterim Grup Başkanvekilimizin girişimleri ve büyük katkısı olmasaydı biz şehitler camiini yapmamız çok zor idi Allah razı olsun. Şehitler Camii Esenyurt belediyesinin katkılarıyla bu durumuna getirdik ve cami içi tamamen bitti. Esenyurt belediyesi bundan sorasını bizlerin yaptırmasını istediler. Biz de bütün vatandaşlarımız ile birlikte belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşları, hayırsever vatandaşlar yani kısacası her kes bu işin içinde. Lapseki Şehitler Camii’ni kısa zamanda şadırvan, tuvaletler ve  çevre düzenlemesini tamamlayacağız. İlçemize sahil hattında güzel bir cami kazandırdığımıza inanamıyorum. Emeği geçen özellikle Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve herkesten Allah razı olasun” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi