Gökçeada’da bu yıl 5’cisi planlanan “Gökçeada Motofest” program olarak iptal edilse de Gökçeada’ya motosiklet tutkunları adaya ilgi göstermeye devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışı farklı yerlerden adaya gelen onlarca motor sever birlikte ada turu yaparak, gelecek yıl da festival olsa da olmasa da burada olacaklarını belirtti.
Son günlerde yoğun tartışmalara neden olan “Gökçeada Motofest” in beşincisinin iptali nedeni ile gerilen Gökçeada’da alınan önlemler sonucu olaysız bir gün yaşandı. Gerek yurt içinden gerek yurt dışından adamıza gelen motor severler festivalin iptal edilmiş olmasına üzüldüklerini ama Gökçeada’ya ve “Gökçeada Motosiklet Spor Kulübü” Başkanı ve Türkiye Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu Başkanı Semih Tevs’e olan sevgileri nedeniyle her yıl burada olacaklarını belirti.
Gökçeada pazar yerinde bir araya gelen motosiklet kullanıcıları toplu olarak Uğurlu’ya hareket etti.
Gökçeada Motosiklet Spor Kulübü” Başkanı ve Türkiye Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu Başkanı Semih Tevs, “Bütün festival için gelip te festivali göremeyen arkadaşlardan tek tek özür dilerim. Adamızın misafir berberliğini festival olmasa da bir şekilde yapmaya çalışacağız. Maalesef bu yıl böyle oldu. Bütün arkadaşlardan özür diliyorum ama bunda ne kulübümün ne belediyemin hiçbir şeyi yok” dedi.

Bünyamin Nami Tonka