Ziyarette TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’a Edirne TSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, TOBB Oda ve Borsa Daire Başkanı Sn. Hasan Erbay eşlik etti. Çanakkale Ticaret Borsası’ndan gerçekleşen ziyarette, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Gündoğdu, Birol Çetin, Ruhi Badem, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay, Genel Sekreter Sevcan Elver ve Borsa Personelleri katıldı.
Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsilen Oda ve Borsa ziyaretlerine başladıklarını ve gerçekleşen ziyaretlerin amacının, oda ve borsalarımızın sorunları, istek, arzu, görüş ve önerilerini dinlemek ve gerekli mercilere iletmek olduğunu belirtti. Toplantı öncesinde TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu selamlarını ileten Başkan Günay, Borsa Başkanı Kaya Üzen ve Yönetim Kurulundan Çanakkale Ticaret Borsası faaliyetlerine dair bilgiler aldı.
Borsa Başkanı Kaya Üzen, TOBB’un gerçekleştirmiş olduğu Dijital Dönüşüm Projesi, Türkiye Ürün İhtisas Borsacılık A.Ş Acenteliği, IPARD Proje Danışmanlığı gibi Borsacılık faaliyetlerine eklenen önemli konularda yaptıkları çalışmalar adına teşekkürlerini iletti. Ziyarette ayrıca, TOBB Genç Girişimciler Kurulları ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulları, TOBB Ekonomi ve Teknoloji üniversitesi, Borsanın iştirakçisi olduğu Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezinin yapmış olduğu çalışmalar ve projeler ile ilgili görüşmelerde gerçekleşti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Borsa Başkanı Kaya Üzen, TOBB'un iş dünyasının sıkıntılarını gündeme taşımada ve inisiyatif almakta hiçbir zaman geri durmadığını ve her zaman taşın altına elini koymaktan çekinmediğini belirterek bu anlamlı ziyaret için Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay a teşekkürlerini iletti ve günün anısına Başkan Günay’a plaket takdiminde bulundu. Samimi ortamda gerçekleşen toplantı birçok konuda fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.