Üniversiteler 3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası Teknik Kurulu Başkanı Faruk Güneş,  şampiyonaya verdiği destekten dolayı Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’ya teşekkür plaketi verdi. Güneş, “Bu yıl beşincisi düzenlenen organizasyonumuz önümüzdeki sene Türkiye Şampiyonası ile birlikte uluslararası bir misyon da yüklenecektir.” dedi.
Çanakkale’de bu yıl 5’incisi düzenlenen Çanakkale Belediyesi ve Okan Üniversitesi tarafından desteklenen Üniversiteler 3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final, Yarı final ve Final mücadelelerin ardından kazanan belli oldu. Kızlarda İstanbul Ticaret Üniversitesi, erkeklerde ODTÜ takımı birinci oldu.  Şampiyona’nın Teknik Kurulu Başkanı Faruk Güneş,  şampiyona  verdiği desteklerden dolayı Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’yı ziyaret ederek, kendisine teşekkür plaketi takdim etti.
Plaketi verdikten sonra açıklama yapan   Faruk Güneş, “Bu yıl beşincisi düzenlenen organizasyonumuz önümüzdeki sene Türkiye Şampiyonası ile birlikte uluslararası bir misyon da yüklenecektir. Bizler, Çanakkale Belediyesi’ne, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve siz değerli basın mensuplarına, desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.
Bünyamin Nami Tonka