Eski futbolcular Dardanel Spor’u almak mı istiyor ?
Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda Türk futboluna silinmeyecek izler bırakan, birçok büyük futbolcuyu ve takımı ağırlayan Çanakkale Dardanelspor, şu sıralar zor dönemler geçiriyor. Selçuk İnan, Mehmet Topal, Okan Koç, Hasan Kabze, Gökhan Zan, Fevzi Elmas gibi  Türk futbolu için önemli olan isimleri kazandıran Çanakkale Dardanelspor, Başkan Niyazi Önen liderliğinde 1995-96 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselerek, üç sezon boyunca canla başla mücadele etti. 1998-99 sezonunda tutunamayarak ikinci lige düşen Çanakkale Dardanelspor kötü gidişe dur diyemedi. Geçen sezon ise Bölgesel Amatör Lig baraj karşılaşmasında süper amatör lig şampiyonu Bozcaadaspor’a penaltılarda yenilen Çanakkale Dardanelspor Süper Amatör Ligi’ne düştü.
Bu kötü gidişe zamanla taraftardan büyük tepkiler doğdu. Kulüp binasında basın açıklaması düzenleyen 17 Gençlik taraftar grubu bina girişine siyah çelenk bırakarak, Niyazi Önen’in kulübü terk etmesi gerektiğini vurguladı.
Son zamanlarda satılacak mı? İddiaları dolaşan Çanakkale Dardanelspor’un bir üst ligden takım alacağı da gündeme gelmişti. Son çıkana söylentilere göre Çanakkale Dardanelspor’un altyapısında mücadele eden Sakıb Aytaç ile Özgür İleri  tarafından satın alınacağı iddia edildi.

Nazif Cemhan Şen