Lapseki’de İlçe Kaymakamı Tahir Şahin tarafından 2017 yılında başlatılan muhtarlar buluşmasının 21’ncisi Hükümet Konağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Salonunda yapıldı.

Kaymakam Tahir Şahin başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İl Genel meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, Özkan Aldemir ve ilçe merkez, beldeler ve köy muhtarlarının tamamı katıldı.

İlçe Kaymakamı Tahir Şahin” Ramazan ayının bu güzel akşamında beraberiz yakın bir zaman önce mali idare seçimlerini gerçekleştirdik muhtarlarımızın yaklaşık % 50 oranında köylerde değişiklik oldu daha sonraki süreçte kurum müdürlerimiz ile muhtarlarımızı bir araya getirdik hizmet içi eğitim sürecini gerçekleştirdik bu günde geleneksel bir araya geldiğimiz toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Bu gün 21. Muhtarlar toplantısıyla bir aradayız sözü sizlere bırakarak sizlerin sorunları ve taleplerini dinleyeceğiz bütün kurum amirler burada “dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Yapılacak olan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Zaman zaman bir araya geliyoruz sorunlar ve dertlerimizi konuşuyor yapacaklarımızı konuşuyoruz, memleketi konuşuyoruz, köylerimizi, beldelerimizi konuşuyor birlikte çözüm arıyoruz. Elbette böyle toplantılar önemli toplantılar başta sayın kaymakamımız olmak üzere bütün daire amirlerimiz burada sorunlarımızı hep birlikte burada konuşup tartışabilmek güzel şey bu tür toplantılar bundan sonrada inşallah devam eder” dedi.

CHP İl genel meclis üyesi Özken Aldemir” Muhtarlar toplantısında sizlerle birlikte olmak benim için bir onurdur. Lapseki köyleri, beldelerine elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam etmekteyiz inşallah hep beraber daha güzel şeyler yapacağız” dedi.

AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hasan Engin” Öncelikle bizi burada toplayan Kaymakamımıza teşekkür ediyor tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadeti Allah kabul etsin rabbim sevdiklerimizle bayrama ulaşmayı nasip etsin. Seçildiğimiz günden bu yana beraberiz ve bu süreçte tüm köylerimizi gezdik ve eksiklerimizi tespit ettik ”dedi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halil Özer “Muhtarlarımız ile sürekli irtibat halindeyiz kendileri köylerindeki isteklerini bizlere bildirdiler bu gün bu toplantının yapılması çok iyi olduğunu düşünüyorum bu yüzden sayın kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum burada sorunları birlikte konuşarak çözüm arayacağız. Çalışma arkadaşım ile birlikte sürekli sahadayız köylerimizi geziyor yapılacak ve yapımı devam işleri hep birlikte takip ediyor ve etmeye de devam edeceğiz bu akşam herkes burada birlikte çözüm için buradayız” dedi.        

Toplantıda Özel İdare Müdürü Ahmet Alkan açılış konuşması sonrasında  köy muhtarların sorunları dinlendi.