Gelibolu Belediyesi ve Geliboluspor işbirliğiyle bu yıl ikinci kez düzenlenen ve 2 ay sürecek olan basketbol yaz spor okulunu ziyaret eden CHP'li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, eğitmenler, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Minik sporcular ile bir araya gelen Başkan Özacar, öğrencilerle sohbet ederek onlara forma hediye etti. Yaz spor okulundaki öğrenciler adına Başkan Özacar'a teşekkür eden, Geliboluspor Kız Yıldız Takımı kaptanı Yağmur İspir, "Basketbolu bizlere öğreten eğitimimizi sağlayan hocalarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bizlere yalnız basketbol eğitimini değil, sporun faydalarını ve spor ahlakını da öğretiyorlar. Basketbol sporunun ilçemizde daha yaygınlaştırılması için çalışmaların yıl boyunca yapılması ve bizlerin mücadele ruhumuzun arttırılması için kulüp bazında müsabakalara katılmamız en büyük isteğimiz" dedi.

Başkan Özacar ise, yaz spor okulları sayesinde çocukların birçok spor branşında yeteneklerini geliştirme fırsatı elde ettiğini belirterek, "Öğrenciler yaz aylarını dolu dolu geçiriyor. Çocuklarımızın spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için Geliboluspor ile koordineli biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. Konuşmaların sonunda Başkan Özacar, yaz spor okuluna katılan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

GELIBOLU BELEDIYE BASKANI MUSTAFA OZACAR, BU YIL IKINCI KEZ DUZENLENEN BASKETBOL YAZ SPOR OKULUNDAKI SPORCULARA BASKETBOL FORMASI HEDIYE ETTI. (FOTO: CANAKKALE / DHA)


Kaynak: DHA